Добре дошли в Arabic Scents, вашата дестинация за ексклузивни парфюми

...
 Добре дошли в Arabic Scents, вашата дестинация за ексклузивни парфюми
Коментари Харесай

Топ 10 летни аромата от Arabic Scents: Открийте своя неустоим летен аромат

 

Добре пристигнали в Arabic Scents, вашата дестинация за извънредни парфюми във Варна, на бул. " 8-ми Приморски полк " 71. Разгледайте нашата сбирка от деликатно подбрани летни аромати, които са идеални за всевъзможни мотиви. Посетете ни на посочения адрес или онлайн на . Посочените цени са с отстъпка, годна до края на месец април!

 

1. на цена от 75лв

Bade`e Al Oud Honor & Glory е изтънчен мирис за дами и мъже, който комбинира свежи нотки на ананас и крем брюле първоначално, последвани от завладяващи междинни нотки на канела, бензоин, куркума и черен пипер. Базата от ванилия, сандалово дърво, кашмеран и мъх прибавя топлота и дълбочина, правейки го съвършен за летни вечери.



 

2. на цена от 55лв

Yara Moi е превъзходен избор за дами, предлагащ нежна композиция от жасмин и праскова във върхните нотки, допълнени от сърдечни нотки на карамел и кехлибар, с база от пачули и сандалово дърво. Този мирис е пресен и прелъстителен, подобаващ за всеки ден през лятото.



3. на цена от 49лв

Hayaati Florence е флорално-плодов гурме мирис за дами, който идеално съчетава нежни цветни и плодови нюанси. Този мирис е основан да носи възприятие на лекост и наслада, като прибавя жанр и женственост към всяка лятна визия.



4. на цена от 45лв

Този унисекс мирис предлага неповторим бленд от кокос, цитруси и ананас първоначално, който минава в вътрешност от иланг-иланг, жасмин и плумерия. Базата от ванилия, мускус и сандалово дърво способства за дългогодишен, топъл свършек, правейки го съвършен за тези, които избират сладки и плодови аромати.



5. на цена от 45лв

Смела и изразителна композиция за мъже и дами, която стартира с върхови нотки на ананас и шафран, допълнени от вътрешност на жасмин и балсамова ела. Базовите нотки на кехлибар, кедър и агарово дърво придават топъл и неустрашим свършек, който е съвършен за вечерни събирания.



6. на цена от 60лв

Fakhar Men е мирис, който излъчва убеденост и жанр, основан за мъже, които обичат да впечатляват. Съчетава пикантни и ароматни начални нотки с топла, дървесна база, предлагайки мирис, който е в същото време самоуверен и изтънчен.



7. на цена от 55лв

Qaa`ed е амбров мирис, който комбинира пикантни начални нотки на канела, кардамон и бергамот със вътрешност на шафран, сандалово дърво, кедър и карамфил. Базата на уд, ванилия, кожа и кехлибар прибавя топлота и трудност, правейки го извънредно запаметяващ се.



8. на цена от 45лв

Victorioso е изтънчен мирис, който метода със свежи пикантни нотки на розов пипер и лимон, следвани от ароматна вътрешност на лавандула и олибанум. Базата от ванилия, тонка и кехлибар придава успокояващо и топло чувство, което го прави съвършен за изискани събития и вечерни събирания.



9. на цена от 55лв

Aquilo Pour Homme е мъжки мирис, който предлага освежаващи цитрусови нотки първоначално, допълнени от вътрешност на лавандула, морски бриз и мъх, завършващи с база от кехлибар, дърво, кипарис и пачули. Това е съвършеният избор за мъже, които търсят прохлада и грациозност в всекидневието.



10. на цена от 89лв

Vintage Radio се откроява с начални нотки на лавандула, жалфия и бергамот, последвани от сърдечни нотки на пало санто, слива и черен пипер, и приключва с база от сандалово дърво и уд, предлагайки самоуверен и запаметяващ се благоуханен профил, който съвършено съчетава класика с модерност.



Всеки от тези аромати предлага неповторимо преживяване, отговаряйки на разнообразни усети и стилове. Посетете Arabic Scents във Варна или поръчайте онлайн, с цел да добавите тези изключителни летни аромати към вашата сбирка.

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР